Quartel Asbest – Dé experts voor asbestverwijdering in Nederland.

Al 30 jaar best in asbest

Al 30 jaar best in asbest

Over ons

Quartel Asbest B.V. is sinds 1993 uitgegroeid tot een vooraanstaande specialist in asbestverwijdering, met een sterke focus op particulieren, (semi)overheden en het bedrijfsleven. Bij ons staat kwaliteit en veiligheid voor mens en milieu centraal, en we werken op een persoonlijke en gecertificeerde manier. Onze missie is om het meest vooraanstaande asbestverwijderingsbedrijf van Nederland te zijn. Om dit te bereiken, nemen we onze klanten volledig in ontzorging – van inventarisatie, advies, analyse en vergunningen tot aan asbestverwijdering en de verantwoorde afvoer van het asbest.

We zijn er trots op dat we onze diensten nog steeds leveren aan klanten die al vanaf het begin bij ons zijn. Onze opdrachtgevers variëren van particulieren tot bedrijven en (semi)overheden, waarbij we vaak als regisseur optreden. Denk hierbij aan samenwerkingen met gemeenten, provincies, de Rijksoverheid, woningbouwverenigingen, ziekenhuizen en scholen. Ook bedrijven actief in de bouw, sloop, installatie, olie & gas en industriële productie maken gebruik van onze expertise.

Als erkend asbestverwijderingsbedrijf beschikken we over het SCA Procescertificaat Asbestverwijdering, waarbij we een van de eerste in Nederland waren. Dit waarborgt onze hoge standaarden en is afgegeven door Normec Certification, een toonaangevende certificeerder op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Normec is door I-SZW aangewezen als de officiële certificerende en keurende instelling. Onze vakmensen zijn in het bezit van verplichte persoonscertificaten en VCA-certificaten, wat onze professionele aanpak onderstreept.